Belgische drukkerij zoekt 40 man personeel

verstraete

Een opvallend bericht in een tijd van krimp in de grafische industrie. Een Belgische drukkerij gaat fors uitbreiden en zoekt nieuwe mensen.

Drukkerij Verstraete boert goed en wil nog meer groeien. Het bedrijf breidt de Maldegemse vestiging uit en zoekt daarom veertig extra medewerkers. Drukkerij Verstraete is gespecialiseerd in het bedrukken van etiketten die worden versmolten met de verpakking, het zogenaamde in mould labelling of IML. Het is een wereldspeler die 33 procent van die markt in handen heeft.

Als eerste stap in een uitgebreide groeistrategie is het op zoek naar veertig extra medewerkers. Tegen 2020 moeten dat er zelfs tweehonderd zijn.

‘IML is een groeimarkt en wij streven naar het behoud van ons wereldaandeel’, zegt CEO Koen Verstraete. ‘Ons personeelsbestand moet daarom tegen 2020 van 430 naar 600 mensen groeien. De investering in mensen is een bewuste keuze. Via continue interne opleidingen maken wij van iedere medewerker een vakspecialist. Wij communiceren open. Dat zorgt voor tevreden mensen die blijven.’

Ook schoolverlaters of andere leergierigen die niet uit de grafische sector komen, zijn welkom bij Verstraete. De veertig nieuwe krachten zullen ingezet worden in verschillende afdelingen. ‘We breiden de site in Maldegem uit, installeren nieuwe drukpersen en starten met uv-druktechnologie. Zo verbreden wij ons marktbereik.’

 

(bron: Nieuwsblad.be)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK