Verpakkingen met smulmeloentjes

SmulmeloentjeMcDonald’s komt met een gezonde marketingactie, waarbij leuke verpakkingen uitgedeeld worden.

Vanaf vandaag, 7 mei, gaat de fastfoodketen ouders in Nederland namelijk helpen om hun kinderen meer fruit te laten eten. Het restaurant deelt namelijk op iedere eerste woensdag van de maand, in alle 236 restaurants, gratis Smulmeloentjes uit aan iedereen die een Happy Meal koopt. Dat betekent alleen dit jaar al enkele honderdduizenden zakjes met meloen. Met ‘Fruitige Woensdag’ helpt McDonald’s ouders een verantwoord voedingspatroon te stimuleren bij kinderen. Uit onderzoek* blijkt dat het eten van fruit door kinderen geen vanzelfsprekendheid is op dit moment. Zes op de tien kinderen eet dagelijks slechts één stuk fruit. ‘Ouders waarderen het initiatief van McDonald’s, waarbij kinderen onbewust meer fruit eten’, aldus Debbie de Wagenaar van McDonald’s Nederland.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK