Naked fruit kalender

Van Wihabo ontvingen we een onthullende 18+ kalender met “naakt fruit” erop.
Leuk gevonden en mooi uitgevoerd.
Dit is het begeleidende schrijven:

Twaalf “modellen” in nietsverhullende poses: onder de douche, op het strand en voor de camera. Twaalf smaakvolle, kleurrijke beelden. Twaalf maanden met de naakte waarheid. The Naked Fruit om precies te zijn. Dat is het thema van onze nieuwe bureaukalender, die we samen met Circa Twee maakten.

Het thema van onze bureaukalender is niet toevallig, want in 2018 is Brabant ‘Europese Regio van de Gastronomie’. Terecht, want Brabant en eten zijn al eeuwen met elkaar verbonden. Het zit in ons DNA. We produceren eten met liefde, weten hoe het vanuit de grond op ons bord belandt. We koesteren dat eten gepaard gaat met gastvrijheid, hoe het mensen bij elkaar brengt. We genieten van eten en de prachtige tradities en innovaties die het oplevert. Niet voor niets is de treffende boodschap van het Brabantse themajaar: We Are Food.
Daarom serveren wij voor het nieuwe jaar een kalender boordevol vitaminen, voor dagelijkse consumptie op je bureau. Smakelijk!
Pronkt The Naked Fruit ook op jouw bureau? Slinger die foto dan op social media met #thenakedfruit!

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK