MullerVisual en Boom+Verweij gaan samenwerken

Na een periode van onderhandelen hebben het in Amsterdam gevestigde MullerVisual Communications en Boom+Verweij Grafiservices uit Mijdrecht op vrijdag 23 juni 2017 besloten tot samenwerking.
Met ingang van deze zomer gaan partijen samenwerken waarbij zij over en weer gebruik gaan maken van elkaars capaciteiten en expertise. Voor MullerVisual betekent dit een verbreding van haar activiteiten door de expertise van Boom+Verweij met onder meer etiketten en kunststof labels (cappers) voor bollen en planten geproduceerd op de Heidelberg Speedmaster XL-102-6p UV. Terwijl de vellen offset bij MullerVisual, op de Heidelberg Speedmaster XL 106, een state-of-the-art 10 kleuren offsetpers, optimaal benut kan worden door beide bedrijven.
Voor bestaande en potentiële opdrachtgevers betekent deze samenwerking in de praktijk een verbeterde dienstverlening evenals een breder aanbod van diensten en producten, en kunnen gestelde MVO doelen sneller worden behaald. MullerVisual Communications en Boom+Verweij Grafiservices kiezen zo voor een duurzame relatie met hun bestaande opdrachtgevers.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK