Sappi en HP Indigo gaan samenwerken

Sappi Europe en HP Indigo hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend in het kader van het Alliance One-programma. Volgens beide ondernemingen bestrijkt de samenwerking gebieden zoals: onderzoek en ontwikkeling en marktgerelateerde onderwerpen.

Sappi’s Magno en GalerieArt zijn gecertificeerde producten voor gebruik op HP Indigo-persen. De samenwerking is ingezet op wereldwijde beschikbaarheid van deze papierproducten van HP Indigo-gebruikers.

sappi

Marco Eikelenboom, VP Sales & Marketing bij Sappi Europe, beschrijft de samenwerking met HP Indigo als “een consistent onderdeel van onze strategie om print succesvol te maken in de mediamix.”

Wellicht worden later ook de softwareproducten van Sappi toegevoegd aan deze samenwerkingsvorm. Onder andere OctoBoost zou prima passen in de reductie van papiergebruik op de verschillende HP Indigo-producten.

Bron: persbericht

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK