Nieuw gezicht bij Screen Europe

BB150914 toine prudonAls salesmanager wide format in de Benelux is bij Screen per 1 september Toine Prudon in dienst getreden.

Toine heeft zijn sporen verdiend op het gebied van de verkoop in vlakbed UV printers en 3D printers bij KNNS Business Solutions en daarvoor als key accountmanager bij Canon in België en Nederland.

De blikvanger in het wide format segment van Screen is de bij dochteronderneming Inca geproduceerde Truepress Jet W3200UV. Dit is een hoge snelheid vlakbed UV printer die bij uitstek geschikt is voor de productie van point of sale en talrijke andere verkoop ondersteuningsmaterialen. Ook kan er een industrieel gebouwd rolsysteem worden toegevoegd.

Een mooi voorbeeld van de inzet van deze machine is te vinden in het artikel over Holland Ridderkerk dat hier te lezen is.

Toine Prudon staat klaar om iedereen die dat wil alles te vertellen over deze veelzijdige machine of een demo te verzorgen in de Europese showroom van Screen Europe in Amstelveen. Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar toine.prudon@screeneurope.com

 

 

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK