Prindustry Herfsttoer

prindustry herfsttoerDe zomer komt bijna tot een einde, tijd voor een nieuw seizoen met volop kansen. Zo ook gaat Prindustry weer op herfsttoer. Ze starten in eigen omgeving, dit keer in Amsterdam bij Prindustry zelf.

Kom op woensdagmiddag 30 september om 13.00 en beleef hoe een WhiteLabelShop voor jou een extra inkomstenbron is, je helpt jouw processen te stroomlijnen met een webshop voor drukwerk speciaal voor grafische bedrijven, zoals copyshops, drukwerkmakelaars, printmanagement bureaus en drukkerijen. Aan de hand van klantcases, een greep uit meer dan 100 WhiteLabelShop klanten, vertelt directeur Ramon van Wingerden wat de toegevoegde waarde van een WhiteLabelShop voor jou kan zijn. Hij gaat die middag in op trends en ontwikkelingen in de grafische industrie en online zaken doen voor de grafimedia.

De toegang is gratis en aanmelden kan hier

 

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK