Creatieve actie Adobe Creative Cloud

adobe creativeOm creatieven kennis te laten maken met de nieuwste tools in Adobe Creative Cloud, is Adobe samen met UM Studios gestart met een leuke actie: My Creative Tale. Het idee is dat kinderen hun fantasie de vrije loop laten en een tekening maken dat past bij een van de hoofdstukken uit het boek Fox en Blowfish en de Regenboograce. Elke twee weken komt een ander hoofdstuk/tekenopdracht online te staan. Vervolgens is het aan de creatieven om met behulp van Adobe Creative Cloud om de kindertekening te vertalen in een leuke animatie of illustratie. De meest creatieve inzendingen worden beloond met een Adobe Creative Cloud-abonnement en een geprinte versie van het ‘eigen’ boek. Meer informatie? Klik hier. Of bekijk het filmpje van een vader en kind die aan de actie meedoen.
Bron: dutchcowboys.nl


 

 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK