Caldera GrantRIP+ zorgt er voor dat de Screen Truepress Jet 3200UV HS 150 vierkante meter per uur kan printen

Screen-TruepressJet-W3200UV_1Snelle groot formaat printers zoals de nieuwe Screen Truepress Jet 3200UV HS vragen om een constante stroom geripte informatie. En dat is niet eenvoudig met snelheiden van 150 vierkante meter per uur. Caldera heeft daar met zijn GrantRIP+ een oplossing voor, een oplossing die gekozen werd door alle vijf de eerste bestellingen van de Truepress Jet. Screen vice president of sales Bui Burke is dan ook blij met de Caldera rip en niet alleen om de snelheid, maar ook om de goede ondersteuning die Caldera zijn Europese klanten biedt, een ondersteuning die er voor zorgt dat problemen snel opgelost worden en de volle snelheid van de Truepress Jet gebruikt kan worden.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK