Caldera GrantRIP+ zorgt er voor dat de Screen Truepress Jet 3200UV HS 150 vierkante meter per uur kan printen

Screen-TruepressJet-W3200UV_1Snelle groot formaat printers zoals de nieuwe Screen Truepress Jet 3200UV HS vragen om een constante stroom geripte informatie. En dat is niet eenvoudig met snelheiden van 150 vierkante meter per uur. Caldera heeft daar met zijn GrantRIP+ een oplossing voor, een oplossing die gekozen werd door alle vijf de eerste bestellingen van de Truepress Jet. Screen vice president of sales Bui Burke is dan ook blij met de Caldera rip en niet alleen om de snelheid, maar ook om de goede ondersteuning die Caldera zijn Europese klanten biedt, een ondersteuning die er voor zorgt dat problemen snel opgelost worden en de volle snelheid van de Truepress Jet gebruikt kan worden.
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK