Sweeten your brand

sweeten_your_brand_2Inspirerende, persoonlijke drukwerkcampagnes: juist deze producten kunnen het goed doen in een tijd waar drukwerk moet concurreren met digitalisering, de crisis en teruglopende budgetten van bedrijven.

Een van successtories van 2014 was de Coca Cola ‘Share a Coke’ campagne van Eshuis uit Nederland. Wie kent de colaflesjes met verschillende namen niet? In navolging van deze succesvolle campagne waar personalisatie de succesfactor is, wil Eshuis nu ook de snoepbranche kennis laten maken met deze techniek. Pet Power, Eshuis, Teamplast en Questocart hebben de krachten gebundeld om tot een opvallende persoonlijke campagne te komen. Met de campagne genaamd ‘Sweeten your Brand!’ willen ze de snoepindustrie inspireren om een aansprekend product te kunnen gaan inzetten. Bekijk hier het filmpje over hun campagne.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK