Gepersonaliseerde Coca Cola labels succes

De Coca Cola campagne, “share a coke with” waarbij je een flesje of blikje met je voornaam erop kunt krijgen blijkt een gigantisch succes te zijn. Zo sterk zelfs dat concurrent Pepsi het in Engeland er moeilijk mee had en met prijsverlagingen moest terugvechten.

eshuis

Het is de Nederlandse labelprinter Eshuis in Dalfsen die samen met HP in belangrijke mate aan het succes heeft bij gedragen. Ze deden het zo goed dat Eshuis nu de coördinerende rol krijgt in de uitrol van de Coca Cola campagne in Mexico, Rusland, China en Zuid-Afrika. Het printwerk wordt lokaal gedaan. Eshuisdirecteur Peter Overbeek in de Stentor: “Als drukker word je er overigens niet rijk van. Coca Cola bepaalt, en je moet het maar als een eer zien om voor hen te mogen werken.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK