Coca-Cola Japan lanceert de nieuwe kerstflessen met etiketten uit Dalfsen

Na vier jaar is er bijna sprake van een traditie: De Coca-Cola kersteditieflessen. Op het eerste oog een normale Coca-Cola fles met een label, maar niets is minder waar. Dit label kan je omtoveren tot een prachtige strik. Coca-Cola creëert met de labels een gevoel van verwondering of ‘Odoroki’ tijdens de komende feestdagen.

De kerstmuziek maakt het compleet

Het blijft niet bij een uniek label, Coca-Cola gaat verder… Op elk label heeft Eshuis een unieke 12-cijferige code gedrukt. Wanneer deze code wordt ingevoerd op de website van Coca-Cola krijgt de Japanse consument toegang tot 25 kerstliedjes, gezongen door de populaire meidengroep Little Glee Monster. De dames van de band hebben ook een nummer individueel gezongen. Wanneer je de afzonderlijke delen afspeelt op verschillende apparaten komt het nummer volledig samen. Dit moet het gevoel van saamhorigheid versterken tijdens de kerstdagen.

Van Dalfsen naar Japan

Het ‘bow’-label maakt Eshuis een aantal jaren op rij. Het blijft een van de unieke projecten waar ze enorm trots op zijn. In de zomer beginnen zij al met het produceren van deze labels, 100 miljoen stuks om precies te zijn. Wekenlang draait de machine om dit aantal striklabels te creëren.

Het is een samenwerking met een andere drukkerij. Zij bedrukken het materiaal en Eshuis voegt drie verschillende lagen samen tot deze unieke bow-labels. Eshuis is de enige drukkerij in de wereld die dit label machinaal kan maken. “Het is daarom prachtig om te zien dat onze labels geproduceerd in Dalfsen zo aanslaan in Japan, aan de andere kant van de wereld.”

“Een technisch hoogstandje al zeggen we het zelf.” Weten hoe Eshuis dit doet? Afgelopen zomer maakten zij deze video met een sneakpeak:

Bron: persbericht

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK