Opvallende Coca-Cola blikjes uit de koelkast

 Coca-Cola Turkije heeft een zomerpromotie gelanceerd met blikjes die zijn voorzien van thermochrome inkten. Vier temperatuurgevoelige inkten laten verschillende designs opvallen wanneer de blikjes worden gekoeld. De ontwerpen op Coke Red en Coke Zero drankblikjes hebben allemaal zomerse thema’s, variërend van ijsblokjes en palmbomen tot sandalen en zeilboten. De afbeeldingen zijn kleurloos bij omgevingstemperatuur en veranderen in kleurrijke patronen wanneer de drank is gekoeld en klaar is voor consumptie. Er worden 70 miljoen exemplaren geproduceerd bij Crown in Osmaniye, Turkije.
Bron: Cantechnology

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK