Screen introduceert groot formaat 150 m2/uur UV printer op Fespa Digital

Screen-TruepressJet-W3200UV_1Media tot 3,2 x 1,6 meter met een maximale dikte van 50 mm kan met een snelheid van 150 m2/uur in zes kleuren plus wit geprint worden op de Screen Truepress Jet 3200UV HS. Deze nieuwe versie van de Jet 3200 krijgt zijn debuut op de Fespa Digital die van 20 tot 23 mei gehouden wordt in Munchen. De snelheid van 150 m2/uur is bijna een verdubbeling van de ‘gewone’ Jet 3200UV die 85 m2/uur print. Gebruikers van deze versie kunnen later altijd eenvoudig updaten naar de HS versie en zo hun productiviteit verhogen. De Truepress Jet 3200UV HS wordt op volle snelheid aangestuurd door een Caldera GrandRIP+ met de EasyMEDIA optie die het maken van ICC profielen voor verschillende media en opdrachten vereenvoudigd. De GrandRIP+ kan gekoppeld worden met alle bekende digitale workflows en maakt speciale opdrachten zoals lenticular en multi-layer printing mogelijk. Meer informatie over deze nieuwe productie printer vind je op de website van Screen Europe.
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK