Vakdag SignTechniek in Massivit 3D European Demo Center

3D-printen in lichtreclames is een vrij nieuw vakgebied binnen het samenspel tussen sign en 3D-printen. Op
20 november wordt er een vakdag aan besteed in het Belgische Vilvoorde.

Vakdag_SignTechniek_3D-printen-3-1024x615

3D-printen biedt vormvrijheid, ook in lichtreclame

De Vakdag SignTechniek wordt georganiseerd door de Vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland (voorheen Vakgroep Lichtreclame van Uneto-VNI) en de Belgian Sign Organization (BSO) in samenwerking met Sign+ Magazine. Er is slechts plaats voor 50 deelnemers. Leden van Techniek Nederland of BSO kunnen de bijeenkomst gratis bezoeken. Indien een bedrijf niet is aangesloten, is men ook van harte welkom, dan zijn de kosten echter € 75,- per persoon (exclusief BTW). Aanvang 10.00 uur, netwerkborrel om 15.00. Aanmelden via de website van Techniek Nederland.

De bijeenkomst vindt dit keer plaats in België en wel in het Massivit 3D European Demo Center, dat is gevestigd bij Digital Dot in Vilvoorde. Het programma (zie kader) duurt van 10.00 tot 15.30 uur met een afsluitende borrel. Sprekers zijn: Ton van der Schoot, voorzitter van de Vakgroep SignTechniek, Thomas Berens, algemeen directeur van Rosen Lichtwerbung, Nico Desmedt, algemeen directeur van Digital Dot en een medewerker van Computest.

Bron: Sign+

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK