Lichtreclame wordt SignTechniek

De Vakgroep Lichtreclame van Uneto-VNI heet voortaan: Vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland. Het wil zich breder én dieper als kennisorganisatie manifesteren.
Dagvoorzitter Pieter Meijers (en vice-voorzitter van de vakgroep) toont de nieuwe naam van de Vakgroep Lichtreclame: Vakgroep SignTechniek.
Vanaf 15 januari 2019 gaat Uneto-VNI verder onder de naam: Techniek Nederland. Deze naam sluit beter aan bij toekomstige ontwikkelingen in Nederland en de installatietechniek, zoals die zijn verkend in het rapport Connect2025. Reden voor de Vakgroep Lichtreclame om haar eigen positie ook te herijken. Dit heeft geleid tot de nieuwe naam: Vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland. Deze naam werd 15 november onthuld tijdens de Vakdag Lichtreclame.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK