Gigantische lichtreclame voor Grafisch Lyceum Rotterdam

bb161108-lichreclame-glrOp het dak van het onlangs gerenoveerde pand van het Grafisch Lyceum Rotterdam aan de Heer Borkelweg, heeft Armada Janse een lichtreclame van maar liefst 35 meter lang en 1,5 meter hoog mogen plaatsen. De letters zijn van wit acrylaat en voorzien van witte ledverlichting. De montage hiervan werd binnen één dag gerealiseerd met behulp van een torenkraan.

Armada Janse verzorgt al jarenlang het onderhoud van de bestaande gevel lichtreclame aan de voorzijde van het pand. Hier wordt het nieuwe beeldmerk op het dak aan toegevoegd.

Zo onderhouden Armada Janse en het Grafisch Lyceum een goede relatie met elkaar. Het eindresultaat vormt een indrukwekkende beleving, wat bij nachtwaarde een schitterend wit licht uitstraalt.

(bron: Architectenweb)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK