Grafisch Lyceum Utrecht beste werkgever 2019-2020

Grafisch Lyceum Utrecht is uitgeroepen tot Beste werkgever 2019-2020 in de branche mbo-scholen. Dat heeft Effectory bekendgemaakt op basis van haar jaarlijkse Beste Werkgeversonderzoek. Het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’ is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.

glu-werkgever-2019-2020

Voorzitter CvB Grafisch Lyceum Utrecht, Sandra Beentjes (midden), krijgt de award uit handen van Nina Keijsers van Effectory. Sven Kuijper was aanwezig namens de OR.

Het Grafisch Lyceum Utrecht scoort vooral hoog op thema’s: bevlogenheid, betrokkenheid, tevredenheid, werkgeverschap en leiderschap. Medewerkers geven aan dat ze trots zijn op collega’s, studentgerichtheid, samenwerking en de gezonde werkcultuur.

logo-gluSandra Beentjes, voorzitter van het College van Bestuur van het Grafisch Lyceum Utrecht, kreeg de award uit handen van Nina Keijsers, projectmanager Effectory. Beentjes is trots op de behaalde titel: “We hebben deze prijs te danken aan de enorme inzet en betrokkenheid van onze eigen werknemers. Heel mooi dat dit met de uitreiking van dit keurmerk wordt gewaardeerd. Dit compliment over ons werkgeverschap zetten we in bij de verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s en studenten.”

Bron, foto: GLU

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK