Grafisch Lyceum Utrecht verwelkomt Tour

BB150701GLtourMet een ruim 120 meter lange banner verwelkomt het Grafisch Lyceum Utrecht de bezoekers en renners tijdens de Grand Départ van de Tour de France in Utrecht. De banner is bevestigd aan de gevel van het schoolgebouw op de Vondellaan, een A-locatie tijdens de start van de Tour. In de individuele tijdrit op 4 juli rijden de wielrenners twee maal over de Vondellaan. Bij de tweede etappe op 5 juli fietst het peloton via de Vondellaan en de binnenstad richting Zeeland.
De megagrote banner is een gezamenlijk project van de scholen Grafisch Lyceum Utrecht en X11 media en vormgeving. Beide scholen wilden op een manier die niet te missen is, uiting geven aan hun enthousiasme voor de Tour de France. Studenten hebben met hun fiets geposeerd voor de silhouetten op de banner. Een aantal studenten bewerkte zelf een foto tot silhouet. Binnenin het schoolgebouw heerst ook de ‘tourkoorts’. Er is een expositie met manshoge prints van de foto’s rondom het thema fietsen.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK