Ricoh zegt wereldleider te zijn met VC70000 inkjet

In het nieuwe IDC MarketScape rapport wordt Ricoh’s VC70000 genoemd als wereldwijde leider in inkjet op hoge snelheid in de ‘Worldwide High-Speed Inkjet Press 2019-2020 Vendor Assessment’.

Ricoh heeft zelf een vertaalde samenvatting gepubliceerd uit het peperdure rapport. “Met de introductie van de Ricoh Pro VC70000 is Ricoh haar roots in transactiedrukwerk en direct mail ontgroeid. Deze uitbreiding van het portfolio sluit perfect aan bij de groei van het software- en dienstenaanbod van Ricoh. Zo kan het bedrijf zich actiever richten op de branche voor commercieel drukwerk en graphics”, zegt Amy Machado, Research Manager, Imaging, Printing, and Document Solutions, IDC. “Afgezien van haar eigen groei in uiteenlopende segmenten wil Ricoh haar klanten helpen om hun aanbod uit te breiden.”

Het rapport kost maar liefst 15.000 dollar en wordt alleen aangekocht door de high-end printerfabrikanten zelf, die daarmee als het ware het rapport zelf financieren, waardoor soms gewtijfeld mag worden aan de objectivitiet van de inhoud.

 

 

 

 

 

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK