Brenda van Poecke verlaat BOVP

Brenda van Poecke (l)

Toen Brenda van Poecke haar bedrijf eind 2016 aan Remco de Klaver van Brink Omega verkocht, was zij van plan op zoek te gaan naar een andere werkgever. Maar door de mooie gesprekken die zij met elkaar hadden was het eigenlijk al snel duidelijk dat Brenda mee zou gaan naar BrinkOmegaVanPoecke (BOVP). Nu gaat zij het bedrijf verlaten en neemt Geert de Klaver haar werkzaamheden over.

Daar heeft zij nooit één dag spijt van gehad. “Ik kwam in Houten in een warm bad met fantastische collega’s (vakidioten noem ik ze altijd plagend) en heb daar met Remco een superfijne tijd gehad.” En toch wist zij dat er ooit een moment ging komen waarop ze BOVP los zou laten.
“Hoe fijn is het ten eerste om dat te doen als je weet dat jouw klanten je al drie jaar trouw zijn gebleven, ondanks de verhuizing van Haarlem naar Houten. Ten tweede kan ik BOVP loslaten op dit moment, omdat ik weet dat de vakcollega’s in de productie zich inmiddels alle nieuwe special- en bijsluitermachines eigen hebben gemaakt.”
Soms vallen puzzelstukjes in elkaar en is een vertrek ook een nieuw begin. Dan is het fijn om te weten dat Brenda het stokje door kan geven aan Geert de Klaver. Remco en Geert zullen dan ook samen als broers vorm en inhoud gaan geven aan de toekomst van BrinkOmegaVanPoecke en BrinkOmegaVanAndel. Geert heeft ruim 25 jaar ervaring in de grafische industrie en zal op 1 april starten als Commercieel Directeur.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK