Geert de Klaver versterkt team Prindustry

Prindustry krijgt er een bekende grafische collega bij met de komst van Geert de Klaver. Als Manager Operations zal Geert zich inzetten om het groeiende IT-bedrijf naar de volgende fase te brengen.

Geert neemt ruim 20 jaar ervaring mee uit de grafische industrie. Hij vervulde functies in diverse grafimedia bedrijven en ontwikkelde zich daarnaast als veelgevraagd trainer op het gebied van sales, sales management en persoonlijke coaching voor medewerkers en ondernemers.

Geert zal deze ervaring inzetten bij Prindustry. Vanuit zijn rol zal hij sturing geven aan de totale operatie, zodat Prindustry de ingezette koers en groei kan realiseren. “Hierbij is van belang, dat processen en procedures ondersteunend zijn en de klantvraag en -wens  centraal staat. Prindustry vindt het belangrijk dat er een hecht team is van vakmensen. Vertrouwen is het kernwoord, ook voor klanten. Je koopt geen portal, maar gemak. Als Prindustry team moeten wij de klanten met het hele pakket ontzorgen en ondersteunen. Samen zorgen we ervoor dat het succes van Prindustry voor nu en de toekomst staat als een huis!”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK