Veerle Vanpanteghem versterkt VIGC-team

Veerle Vanpanteghem is in dienst getreden bij het VIGC in Turnhout. Zij is aangesteld als Business Development Manager.

Veerle

Veerle koos voor deze nieuwe uitdaging omdat ze sterk gelooft in de meerwaarde van een onafhankelijke organisatie die de grafische sector op vlak van technologische innovatie en ondernemerschap kan ondersteunen. Ze werd hierbij vooral aangetrokken door het dynamisch karakter van VIGC. Dit werd in de tweede week van oktober nogmaals bevestigd tijdens de eerste grafische Hackathon, Het Congres en de publicatie van het VIGC Today Magazine.

Veerle Vanpanteghem: “Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn ervaring VIGC mee kan helpen om nog gerichter en beter op de behoeften van bestaande en nieuwe leden en partners in te spelen. Want hoewel mijn ervaring vooral ligt in offset en UV-flexo, bleef ik ook steeds de andere ontwikkelingen in de grafische markt met heel veel interesse volgen.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK