Paul Huybrechts versterkt Raad van Bestuur VIGC

VIGC – Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie – zet zijn ambitie om innovatie en ondernemerschap als non-profit organisatie te stimuleren binnen de grafische sector in België en Nederland extra kracht bij, door zijn raad van bestuur te versterken met Paul Huybrechts.

Paul Huybrechts
Paul Huybrechts

Paul is directeur Druk en Distributie bij Mediahuis NV en internationaal actief voor alle vestigingen met drukactiviteiten binnen de groep. Hij zette 14 jaar geleden zijn eerste stappen in de grafische industrie als directeur krantendrukkerij van Concentra Media. Daarvoor was hij 25 jaar actief in de chemische sector.

Door zijn sterk analytisch inzicht, affiniteit met innovatietrajecten en brede kijk op de Europese grafische industrie, is Paul de geschikte man om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en groei van VIGC als een Benelux innovatiecentrum en netwerkorganisatie.

Paul Huybrechts: ‘‘Het belang van innovatie en procesgericht denken voor de grafische sector kan niet genoeg benadrukt worden. VIGC neemt deze rol volledig op. Mijn ervaring hierin wil ik dan ook graag delen met VIGC.”

De raad van bestuur en het directiecomité heten Paul van harte welkom en kijken er enorm naar uit om samen met hem de missie van VIGC – met duiding, tools, onafhankelijk advies, onderzoek en praktische ondersteuning: kennis overdragen naar kunnen – verder vorm te geven.

Bron: persbericht.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK