Humor ligt op straat: Partnership De Speld en JCDecaux

Buitenreclame-exploitant JCDecaux zorgt er samen met platform De Speld voor dat er wat te lachen valt op straat. Vanaf deze week zijn de satirische berichten van De Speld op de digitale displays van JCDecaux te zien in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en binnenkort in Almere. 

SpeldjcdecauxDe samenwerking tussen De Speld en JCDecaux bestaat uit het delen van content en bereik, en ontvouwt zich verder in de loop van 2021. Bart de Vries, Commercieel Directeur JCDecaux: “Ons motto is al jaren dat het buiten leuker is dan binnen, al begrijpen wij heel goed dat dat in deze tijd minder is dan normaal. Daarom bedachten wij dat de humoristische uitingen van De Speld een podium verdienen in onze digitale reclame-objecten. Gewoon om buiten de glimlach op de gezichten van de mensen terug te brengen.”

Bron: JCDecaux

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK