Jaarcijfers 2016 JCDecaux

JCDecaux, marktleider op het gebied van buitenreclame, heeft het jaar 2016 positief afgesloten met een groei van 5,8% (waarvan 3,3% organisch). Daarmee groeide de omzet van 3,207 miljard euro in 2015 naar 3,392 miljard euro in 2016.

Voor het vierde kwartaal noteerde de JCDecaux Groep een kleine min van 0,1%, waarbij de omzet kwam op 982,8 miljoen euro tegenover een omzet van 983,9 miljoen euro in het vierde kwartaal van 2015.

Lees voor nadere informatie over de omzet op het gebied van stadsmeubilair, billboards en transport, en een reactie van Jean-Charles Decaux, Co-Chief Executive Officer en voorzitter van de Raad van Bestuur, het volledige persbericht op www.jcdecaux.com

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK