JCDecaux gaat digitaal

JCDecaux introduceert een nieuwe standaard in digitale reclame. De wereldmarktleider nam donderdag op het Rembrandtplein in Amsterdam haar eerste digitale object in gebruik: de Mupi Métropole. Hiermee beschikt JCDecaux over het eerste volwaardige digitale buitenreclameobject op Abri/Mupiformaat in de openbare ruimte in Europa. Dit innovatieve object biedt adverteerders nieuwe creatieve communicatiemogelijkheden. Het voegt bovendien een krachtig en dynamisch component toe aan het medium buitenreclame. De Mupi Métropole is voorzien van een high tech 72” lcd-scherm en wordt bestuurd met een geavanceerd content management systeem. Hiermee kunnen uitingen middels live updates altijd aangepast worden en inhaken op de actualiteit. “Hiermee zetten we de eerste stap in de digitalisering van ons productaanbod”, stelt Bart de Vries, Commercieel Directeur van JCDecaux.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK