Architecture of Books van Irma Boom

In de boekwinkel van de monsterkamer : The Architecture of the Book van Irma Boom. De eerste editie van het overzicht van het werk van Irma Boom A biography in Books was zo populair dat het bijna gelijk was uitverkocht. Gave exemplaren staan inmiddels voor hoge prijzen te koop op Internet. Tijd dus voor editie nummer twee: The Architecture of the Book. Deze herdruk is aanzienlijk herzien en aangevuld, heeft een nieuwe titel en bestaat als twee inhoudelijk identieke uitgaven: een 41,4 x 54,0 mm mini-boekje, en een XXL-uitgave van 345 x 455 mm. De boeken zijn Engelstalig en zijn beide genaaid gebrocheerd met rood-op-snee. Ze bevatten ook beide één preegdruk, naar aanleiding van het Chanel boek dat in dit jaar werd uitgegeven en geheel werd gedrukt door middel van een blindpreeg. Het mini-boekje is nu te koop voor € 27,50.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK