Eerste vrijstaande digitaal grootformaat display op Leidseplein

leidsepleinJCDecaux introduceert het allereerste vrijstaande portrait grootformaat display van maar liefst 6,5 m2 in het Nederlandse straatbeeld: De Avenue. De digitale full HD portrait display is groot, digitaal en staat op een toplocatie, de Stadhouderskade in Amsterdam nabij het Leidseplein. Het staande object heeft een dubbelzijdig LED display van de allerbeste beeldkwaliteit. Als launching partner van dit nieuwe Buitenreclame-object is de internationale topadverteerder Chanel te zien.

Bart de Vries, Commercieel Directeur JCDecaux Nederland: “Ons digitale Mupi-netwerk Métropole is een enorm succes en we voorzien een groeiend aandeel voor digitaal in de toekomstige buitenreclamemarkt. Met de Avenue vertalen we de populariteit van ons digitale netwerk naar grootformaat. Doordat dit object dezelfde beeldverhouding heeft als onze digitale Mupi´s, kunnen adverteerders hun campagnes eenvoudig opschalen naar dit imposante nieuwe mediumtype. Dit is een fantastische stap in de digitale transformatie die zorgt voor nog meer attentiewaarde van het medium. Tel daarbij op het impactvolle formaat en de eindeloze mogelijkheden van slimme dynamische content, waarbij je realtime inspringt op onder meer locatie, tijd en passerende doelgroepen, en je weet; dit is een uitzonderlijk OOH-mediumtype.”

Voor de Gemeente Amsterdam is het digitale Mupi-netwerk van JCDecaux al een waardevol medium voor gemeentelijke communicatie. Met de komst van de Avenue op deze strategische en centrale locatie bij de drukke invalswegen rond het Leidseplein, is ook hier (realtime) communicatie met inwoners en bezoekers mogelijk. Ook in Den Haag zal de Avenue in de loop van dit jaar zijn intrede doen: JCDecaux heeft recent het contract voor vrijstaande reclamepanelen verkregen en digital OOH vormt een wezenlijk onderdeel van de nieuw te installeren objecten.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK