Zilveren KVGO-speld voor Willy Bosch

bb161027-willy-boschWilly Bosch kreeg op dinsdag 25 oktober op de Dutch Design Week in Eindhoven de Zilveren KVGO-speld opgespeld door Fons Metsaars. Willy Bosch van drukkerij Wihabo in Geffen is 25 jaar lid van het KVGO en heeft zich in die jaren vooral in het zuiden voor het KVGO verdienstelijk gemaakt.
Fons Metsaars typeerde op de bijeenkomst van Regio Zuid tijdens Print Pakt Live, Bosch als een grafisch ondernemer die van zijn hart geen moordkuil maakt, maar altijd op een positief kritische manier. Dat blijkt al snel tijdens zijn dankwoord. “Het is jammer dat er maar zo weinig mensen gehoor hebben gegeven om naar de DDW te komen. Dat doet me echt een beetje pijn omdat we toch met zijn allen het moeten doen.” Om er meteen met een kwinkslag aan toe te voegen dat hij niet nog eens 25 jaar gaat volmaken.

Tijdens Print Pakt Live gaf Jan Rops (Crown van Gelder) een presentatie over trends en verschillende inkjet-toepassingen in verschillende marktsegmenten: Publishing, Graphic Arts, Label en Packaging. Bij eIk voorbeeld legde hij uit wat het product uniek maakt. Vernieuwingen bij de productie van papier en vernieuwingen van de markt.

Het bestuur van KVGO-district Zuid had alle leden uit de regio uitgenodigd voor Print Pakt Live. De belangrijkste onderwerpen waren ‘innovatie van papier’ en een bezoek aan exposanten op de Dutch Design Week.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK