Digitale reclame verovert nu ook de straat

abri-rotterdam-1In de afgelopen jaren is digitale reclame in een rap tempo gegroeid. Nu er miljarden euro’s aan digitale reclame worden uitgegeven om consumenten op onder meer de desktop en hun mobiel te bereiken, verovert digitale reclame nu ook de straat.

Dat er veel digitale reclame ingezet wordt via desktop en mobiele devices is niets nieuws. Echter wordt digitale reclame steeds breder ingezet. Deze week lanceerde internet marketing bureau Yonego als één van de eerste binnen Europa een campagne waarbij digitale reclame wordt uitgeserveerd op digitale abri’s op metrostations.

Door middel van de digitale inzet, ontstaan er eindeloos veel meer mogelijkheden om interactie tussen passant en abri te benutten. De ontwikkelingen staan nog in de kinderschoenen, maar marketeers zijn het er over eens dat een groot deel van alle reclame in de komende jaren verder zal gaan digitaliseren.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK