Xerox: printen met goud en zilver toner

goud zilverXerox brengt een metallic zilver toner op de markt, waarmee op de Xerox-printers Colour 800i/1000i ook op hoge snelheid met zilver kan worden geprint. De metallic goud en zilver toners – voldoen aan de Pantone-specificaties – kan het printwerk verder verfraaien en geeft een chique uitstraling. Het drukwerk wekt door de goud en zilver toners een metallic-effect dat een hoge flop-index zou hebben, de meeteenheid van reflectieverandering van een metallic kleur. Het printen met de goud en zilver toners geeft het drukwerk een foliestempel-achtig uiterlijk. Xerox denkt dan ook dat klanten die nu voor toepassingen als visitekaartjes, uitnodigingen en officiële documenten voor foliedruk kiezen, zullen overstappen op het digitaal printen met goud en zilver toners.
Bron: Docufacts.nl


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK