Tatjana Raman en Cis Sterkens versterken bestuur VIGC

VIGC zet haar ambitie om innovatie en ondernemerschap als non-profit organisatie te stimuleren binnen de grafische sector in België en Nederland extra kracht bij, door voor de tweede keer dit jaar haar bestuursorganen te versterken, dit keer met Tatjana Raman, Head of Media Intelligence bij bpost en Cis Sterkens, secretaris ACV Kempen.

Tatjana Raman

Uit het persbericht: Tijdens de laatste Raad van Bestuur werd beslist dat het huidige directiecomité wordt versterkt om de verdere uitbouw van VIGC met nog meer daadkracht te kunnen begeleiden. Naast de huidige vertegenwoordigers Guy Lauwers (DIOSS), Johan Jaubin (Van Genechten Packaging) en Jos Steutelings (VIGC) zullen Paul Huybrechts (Mediahuis NV), Wim Vlekken (Cartamundi) en Tatjana Raman (bpost) de nieuwe structuur vervoegen.

Tatjana Raman: “Ik ben bijzonder gemotiveerd om mijn schouders te zetten onder de initiatieven van VIGC. Het afgelopen jaar werd veel ambitie getoond door talrijke webinars en leerrijke opleidingen. Ondanks de mindere omstandigheden zijn ze erin geslaagd de continuïteit voor hun leden te garanderen. Bij bpost verdedig ik dagelijks de waarde van papier binnen een mediamix. Een overtuiging die de grafische sector zeker kan smaken. Ik twijfel er niet aan dat we een wederzijdse meerwaarde zullen creëren.”

Cis Sterkens

Cis Sterkens: “De sector helpen om kwaliteitsvoller, efficiënter, duurzamer en competitiever te worden, is een doel waar wij ons als ACV graag voor inzetten. Zowel bij de grote als kleine bedrijven en vooral in het belang van een duurzame tewerkstelling binnen de grafische nijverheid en fetra-bedrijven.”

De raad van bestuur en het directiecomité heten Tatjana en Cis van harte welkom en kijken er enorm naar uit om samen met hen de missie van VIGC – met duiding, tools, onafhankelijk advies, onderzoek en praktische ondersteuning: kennis overdragen naar kunnen – verder vorm te geven.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK