Heidelberg bestempelt nieuwe Speedmaster CX 104 als meest veelzijdige pers

Heidelberg heeft de nieuwe Speedmaster CX 104 gepresenteerd op de China Print Show in Beijing.

Cx104 Heidelberg

In een persbericht zegt de fabrikant dat de CX 104 met zijn nieuwe formaat moeiteloos alle materialen kan verwerken, van lichtgewicht papier tot karton voor verpakkingen. Zelfs in het hoge prestatiebereik met snelheden tot 16.500 vellen per uur maakt hij naar eigen zeggen niet alleen indruk op verpakkingsprofessionals, maar ook op commerciële drukkers en etikettendrukkers.

De innovatieve bediening maakt een hogere beschikbaarheid mogelijk en is bovendien veel handiger. Nieuwe extra opties, vooral in het UV-bereik, zorgen voor processtabiliteit, zelfs bij de hoogste snelheden. De ‘compleet nieuw ontworpen’ coating unit met verbeterde ergonomie. Het verwisselen van rasterwalsen is veel eenvoudiger geworden, de wals is veel lichter en kan gemakkelijk door één operator worden uitgevoerd. De CX 104 kan maximaal 15 eenheden hebben, Heidelberg heeft al twee orders in de pijplijn met die configuratie. De CX 104 zal het CX 102-model vervangen.

Bron: persbericht (aangepast)

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK