Esko met meest veelzijdige afwerkingstafel, de Kongsberg XN24, op de Vakbeurs, standnummer 412

Esko_Kongsberg XN

Esko is een wereldwijde leverancier van geïntegreerde oplossingen voor verpakkingen, etiketten, sign en displays, handelsdrukwerk en publishing. De Esko producten en diensten brengen winstgevendheid in de print- en verpakkingsketen door het verkorten van de time-to-market en het verhogen van de productiviteit.

Esko brengt zijn toonaangevende software oplossingen naar de Vakbeurs. De meest succesvolle toepassingen – ArtiosCAD, ArtPro, PackEdge, DeskPack en Studio – staan garant voor interactieve editing kracht. Met de integratie van workflow automatisering en kleurmanagement, uitzonderlijk structureel design in 3D en hyperrealistische virtuele weergave van verpakkingen, versnelt de Esko software suite het productieproces en vermindert het de kans op menselijke fouten. Ook voor sign en display toepassingen is een gestroomlijnde workflow onontbeerlijk, en biedt Esko het antwoord met i-cut Suite. Met deze ‘design-to-print-to-cut’ prepress- en workflow tool kunnen gebruikers fouten elimineren, afvalmaterialen verminderen en tijd besparen.

Esko stelt ook de meest veelzijdige afwerkingstafel in zijn categorie voor: de Kongsberg XN24. Deze is beschikbaar in zeven verschillende formaten, van 1680 x 1270 mm tot 2210 x 6550 mm. Een reeks tools bieden snelheid, kracht en flexibiliteit om snel en efficiënt een grote verscheidenheid aan materialen, zoals golf- en vouwkarton, massiefkarton, schuim, vernisplaten, hout en verschillende plastieksoorten te verwerken.

 

Esko

Kortrijksesteenweg 1095

9501 Gent (België)

www.esko.com

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK