Esko stelt “oplossingen die u doen glimlachen” voor op de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie

Esko_packaging prepress software_2Esko is aanwezig zijn op de eerste editie van de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie. Dit evenement, dat plaatsvindt van 11 tot 13 maart in Hardenberg, Nederland, vindt zijn oorsprong in de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Esko maakt gebruik van dit veelzijdige platform om de laatste updates van zijn oplossingen op het vlak van verpakkingsprepress en digitale afwerking voor te stellen.

Paul Bates, Esko’s Business Manager voor deze regio, zegt: “Dit type van regionale shows is één van de beste manieren om met onze klanten en nieuwe prospecten in gesprek te treden. We maken van deze gelegenheid gebruik om bezoekers een preview te geven van de recentste ontwikkelingen in de Esko Software Suite, waarvan later dit jaar een nieuwe versie uitkomt.”

 

Geïntegreerde oplossingen voor een gestroomlijnde productie

Om aan te tonen hoe workflow in de hele verpakkings- en printproductieketen optimaal te stroomlijnen, brengt Esko zijn toonaangevende software oplossingen naar de Vakbeurs. De meest succesvolle toepassingen – ArtiosCAD, ArtPro, PackEdge, DeskPack en Studio – staan garant voor interactieve editing kracht. Met de integratie van workflow automatisering en kleurmanagement, uitzonderlijk structureel design in 3D en hyperrealistische virtuele weergave van verpakkingen, versnelt de Esko software suite het productieproces en vermindert het de kans op menselijke fouten.

Ook voor sign en display toepassingen is een gestroomlijnde workflow onontbeerlijk, en biedt Esko het antwoord met i-cut Suite. Met deze ‘design-to-print-to-cut’ prepress- en workflow tool kunnen gebruikers fouten elimineren, afvalmaterialen verminderen en tijd besparen.

Esko_Kongsberg XN

Veelzijdige digitale afwerkingsoplossingen met de Kongsberg XN24

Esko blijft een voortrekker op vlak van digitale afwerkingstechnologie en bevestigt zijn positie door het tentoonstellen van de meest veelzijdige en best presterende afwerkingstafel in zijn categorie, de Kongsberg XN24. Of ze nu gebruikt wordt voor signs, verpakkingen of displays, de Kongsberg XN24 zet steeds de beste prestaties neer. De afwerkingstafel is beschikbaar in zeven verschillende formaten, van 1680 x 1270 mm tot 2210 x 6550 mm. Een reeks tools bieden snelheid, kracht en flexibiliteit om snel en efficiënt een grote verscheidenheid aan materialen, zoals golf- en vouwkarton, massiefkarton, schuim, vernisplaten, hout en verschillende plastieksoorten te verwerken.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK