De Telegraaf in zwaar weer

telegraaf

 

De Telegraaf verkeert in zwaar weer. De afgelopen vijf jaar verloor de grootste krant van Nederland van alle landelijke dagbladen verreweg de meeste abonnees. Liefst een kwart van de lezers keerde de krant de rug toe.  

Om de neergang te stoppen gaat De Telegraaf dit najaar, als laatste van alle Nederlandse dagladen, over op tabloid. Ook wordt de zondagskrant, dit keer in digitale vorm, nieuw leven in geblazen.

Ooit stond De Telegraaf te boek als de meest innovatieve krant van Nederland, op het gebied van vormgeving en journalistieke producties. Inmiddels is de krant het traagste jongetje van de klas, en heeft ze last van een ouderwets imago. Ook het moederconcern, de Telegraaf Media Groep, heeft het moeilijk. Zo zadelde de teloorgang van het ooit razend populaire Hyves TMG met een miljoenenverlies op.

(bron: NPO)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK