Esko’s met oplossingen voor het ondersteunen en beheren van verpakkings- en print-processen op de Vakbeurs

Esko is een wereldwijde leverancier van geïntegreerde oplossingen voor verpakkingen, etiketten, sign en displays, handelsdrukwerk en professionele publishing. De Esko producten en diensten brengen winstgevendheid in de print- en verpakkingsketen, door het verkorten van de time-to-market en het verhogen van de productiviteit.

 

Portfolio
Esko is de wereldwijde marktleider op het gebied van software voor verpakkingsmanagement, artwork creatie, structureel ontwerp, preproductie, 3D visualisatie, workflow automatisering, kwaliteitsgarantie en supply chain samenwerking. Esko’s oplossingen ondersteunen en beheren de verpakkings- en printprocessen voor merkeigenaars, retailers, ontwerpers, verpakkingsproducenten en print service providers.
CDI flexo computer-to-plate belichters en Kongsberg digitale afwerkingsystemen vervolledigen de portfolio.
Enfocus, met zijn familie van automatiseringsoplossingen en PDF tools voor kwaliteitscontrole gericht op printers, publishers en grafische ontwerpers, is onderdeel van Esko.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK