Esko’s met oplossingen voor het ondersteunen en beheren van verpakkings- en print-processen op de Vakbeurs

Esko is een wereldwijde leverancier van geïntegreerde oplossingen voor verpakkingen, etiketten, sign en displays, handelsdrukwerk en professionele publishing. De Esko producten en diensten brengen winstgevendheid in de print- en verpakkingsketen, door het verkorten van de time-to-market en het verhogen van de productiviteit.

 

Portfolio
Esko is de wereldwijde marktleider op het gebied van software voor verpakkingsmanagement, artwork creatie, structureel ontwerp, preproductie, 3D visualisatie, workflow automatisering, kwaliteitsgarantie en supply chain samenwerking. Esko’s oplossingen ondersteunen en beheren de verpakkings- en printprocessen voor merkeigenaars, retailers, ontwerpers, verpakkingsproducenten en print service providers.
CDI flexo computer-to-plate belichters en Kongsberg digitale afwerkingsystemen vervolledigen de portfolio.
Enfocus, met zijn familie van automatiseringsoplossingen en PDF tools voor kwaliteitscontrole gericht op printers, publishers en grafische ontwerpers, is onderdeel van Esko.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK