Xeikon één van de eerste exposanten voor Hunkeler Innovationdays 2022

Het duurt nog even, maar nu evenementen weer opstarten worden voor het najaar en begin 2022 de agenda’s al flink gevuld. Van 21 tot en met 24 februari vinden de Hunkeler Innovationdays plaats in Luzern.

Xeikon doet voor de negende keer mee. Dimitri Van Gaever – Market Segment Director Graphic Arts: “De grafische markt heeft een moeilijke tijd doorgemaakt. We zien nu echter een ‘bounce back’ en groeiende volumes. We merken dat drukkers in deze sectoren zich meer bewust worden van en openstaan voor het verhogen en optimaliseren van hun productieprocessen. Dit is waar digitaal drukken en Xeikons SIRIUS-technologie hun betrouwbare hoeksteen kan zijn om hun strategieën te faciliteren. We weten dat zien geloven is, en met de terugkeer van de Hunkeler Innovationdays wordt het voor bezoekers een perfecte gelegenheid om een duik te nemen in onze nieuwe productielijnen en te begrijpen welke waarde ze kunnen bieden voor de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.”

Hunkeler 2022 Xeikon

Xeikon zet zich in om zijn klanten te helpen hun bedrijfsrendabiliteit te verbeteren en groei te stimuleren. Xeikon ontwerpt en ontwikkelt kosteneffectieve, efficiënte en duurzame oplossingen, die een unieke waardepropositie bieden. Op de Hunkeler Innovationdays 2022 zal Xeikon zijn nieuwste digitale printproductieoplossingen voor de grafische markten tonen, die een hoge OEE en de beste TCO in hun klasse bieden. Dankzij Xeikons jarenlange expertise heeft het bedrijf een dieper inzicht ontwikkeld dat zijn klanten helpt relevante en passende keuzes te maken. Het bedrijf wordt wereldwijd erkend als een ‘go-to’ betrouwbare adviseur en leverancier van oplossingen.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK