Innovationdays belangrijk vakevenement voor Europese printprofessionals 

bb161124-innivationdaysVan 20 tot en met 23 februari 2017 worden in het Zwitserse Luzern voor de 12e keer de Innovationdays georganiseerd. Dit door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde tweejaarlijkse evenement is uitgegroeid tot het grootste vakevenement voor hoogvolume printoplossingen in Europa. Vanuit de hele wereld komen er printprofessionals op af. ‘Ook de belangstelling vanuit Nederland is groot’, zegt Jan Ceelen, directeur van Amstel Graphics, de vertegenwoordiger van Hunkeler in Nederland. De editie van 2015 trok ruim 250 landgenoten, goed voor bijna 5% van het totaal aantal bezoekers. Ook voor de komende Innovationdays verwachten we veel interesse. De kracht van het evenement is dat op een overzichtelijke beursvloer alle toonaangevende printermerken vertegenwoordigd zijn. Die laten hun laatste innovaties zien. De Innovationdays is in 2017 het enige vakevenement voor printprofessionals in Europa. Voor grafische en printbedrijven en ook verpakkingsdrukkerijen, is Luzern eind februari 2017 het epicentrum van de printindustrie en place to be.

De Innovationdays in Luzern zijn, indien er vooraf geregistreerd wordt, gratis toegankelijk.

Meer informatie: http://innovationdays.hunkeler.ch

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK