Volop inkjet tijdens Hunkeler Innovationdays 2019

Nog tot vandaag staan de Hunkeler Innovationdays 2019 volop in de schijnwerpers. Opvallende trend is dat inkjet toner lijkt te verdringen als toekomstige technologie voor talloze toepassingen. Xerox toonde zelfs geen enkele toner machine op haar stand.

VIGC adviseur Jos Steutelings deed telefonisch al kort verslag van deze ontwikkeling: ‘Het is zeer opvallend dat ‘inkjet everywhere’ nu zo nadrukkelijk lijkt door te zetten. Er is geen toepassing meer waar inkjet niet voor in te zetten is.’

In vier dagen tijd kwamen zo’n 6.500 bezoekers naar de Messe Luzern in Zwitserland.

Promo filmpje van Xerox

Interview David Zwang met Marco Boer

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK