Volop inkjet tijdens Hunkeler Innovationdays 2019

Nog tot vandaag staan de Hunkeler Innovationdays 2019 volop in de schijnwerpers. Opvallende trend is dat inkjet toner lijkt te verdringen als toekomstige technologie voor talloze toepassingen. Xerox toonde zelfs geen enkele toner machine op haar stand.

VIGC adviseur Jos Steutelings deed telefonisch al kort verslag van deze ontwikkeling: ‘Het is zeer opvallend dat ‘inkjet everywhere’ nu zo nadrukkelijk lijkt door te zetten. Er is geen toepassing meer waar inkjet niet voor in te zetten is.’

In vier dagen tijd kwamen zo’n 6.500 bezoekers naar de Messe Luzern in Zwitserland.

Promo filmpje van Xerox

Interview David Zwang met Marco Boer

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK