Hunkeler Innovationdays 2019

Van 25 tot en met 28 februari 2019 worden in het Zwitserse Luzern voor de 13e keer de Innovationdays georganiseerd. Dit door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde tweejaarlijkse evenement, is uitgegroeid tot het grootste vakevenement voor hoogvolume printoplossingen in Europa. Vanuit de hele wereld komen er printprofessionals op af. Ook de belangstelling vanuit Nederland is groot. De editie van 2017 trok ruim 250 landgenoten, goed voor bijna 5% van het totaal aantal bezoekers.

De kracht van het evenement is, dat op een overzichtelijke beursvloer alle toonaangevende printermerken vertegenwoordigd zijn. Die laten hun laatste innovaties zien. De Innovationdays is in 2019 hét vakevenement voor printprofessionals in Europa. Voor grafische en printbedrijven en ook verpakkingsdrukkerijen, is Luzern in februari 2019 het epicentrum van de printindustrie.

De Innovationdays in Luzern zijn, indien er vooraf geregistreerd wordt, gratis toegankelijk.

Meer informatie: http://innovationdays.hunkeler.ch

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK