Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Hunkeler Innovationdays 2019

Van 25 tot en met 28 februari 2019 worden in het Zwitserse Luzern voor de 13e keer de Innovationdays georganiseerd. Dit door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde tweejaarlijkse evenement, is uitgegroeid tot het grootste vakevenement voor hoogvolume printoplossingen in Europa. Vanuit de hele wereld komen er printprofessionals op af. Ook de belangstelling vanuit Nederland is groot. De editie van 2017 trok ruim 250 landgenoten, goed voor bijna 5% van het totaal aantal bezoekers.

De kracht van het evenement is, dat op een overzichtelijke beursvloer alle toonaangevende printermerken vertegenwoordigd zijn. Die laten hun laatste innovaties zien. De Innovationdays is in 2019 hét vakevenement voor printprofessionals in Europa. Voor grafische en printbedrijven en ook verpakkingsdrukkerijen, is Luzern in februari 2019 het epicentrum van de printindustrie.

De Innovationdays in Luzern zijn, indien er vooraf geregistreerd wordt, gratis toegankelijk.

Meer informatie: http://innovationdays.hunkeler.ch

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Meer resultaat uit je website halen: 18 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK