BrinkOmega en Van Poecke gaan samen

Tijdens de Vakdag Print en Sign kondigden nabewerkingsbedrijven BrinkOmega en Van Poecke aan, dat ze samen onder een naam verder gaan: “BrinkOmega VanPoecke”. Een samengaan dat ontstond tijdens een onderonsje tijdens een VKGO evenement.

BrinkOmega is al jarenlang een begrip als het gaat om creatieve DM oplossingen en paper finishing. De overname van Van Poecke past helemaal in de groeistrategie van het bedrijf. De dagelijkse leiding blijft in handen van Remco de Klaver. Brenda van Poecke zal aan het bedrijf verbonden blijven als commercieel directeur. Het bedrijf BrinkOmega VanPoecke gaat vanuit Houten opereren.

“Met de overname hebben we in één klap ons marktaandeel aanmerkelijk vergroot. Met de schaalvergroting worden we een nog belangrijkere speler op het terrein van paper finishing”, aldus Remco de Klaver, algemeen directeur.

Tijdens een beleidsdag van VKGO op de hei, stelde Brenda aan Remco voor eens een kop koffie te gaan drinken. Toevallig maakten we van dat moment een foto.

Tijdens Vakdag vierden Brenda en Remco hun samengaan met beschuit met muisjes.

Brenda: “Mijn bedrijf werd te kwetsbaar. Ik wilde continuïteit en investeren. Dat kon ik niet alleen, vandaar dat ik Remco benaderd heb.” Remco: “de pakketten van onze bedrijven vullen elkaar perfect aan. En wat we samen hebben is passie voor het vak.”

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK