VKGO Experience bij BrinkOmega VanPoecke

BrinkOmega VanPoecke beschikt over een prachtige inspiratiekamer

Op 6 maart vindt de VKGO Experience plaats bij BrinkOmega VanPoecke in Houten. Dit is niet alleen een gezellige bijeenkomst voor VKGO-leden die inspiratie kunnen opdoen bij het mooie bedrijf BrinkOmega VanPoecke, maar er komen ook een paar belangrijke thema’s aan bod. Een daarvan is Ri&E, waarover volgens de brancheorganisatie veel vragen leven bij leden. Ook actueel: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die per 25 mei a.s. ingaat. Deze nieuwe privacywet die ook gevolgen heeft voor hoe grafische bedrijven met persoonsgegevens moeten omgaan. Kijk voor het programma op de site van de VKGO. Ook kunt u zich daar online inschrijven.

BrinkOmega VanPoecke

BrinkOmega is al eens eerder gastheer geweest voor de veelal drukbezochte sessies die de VKGO regelmatig voor haar leden organiseert. Vorig jaar ging BrinkOmega de samenwerking aan met collega-nabewerkingsbedrijf Van Poecke. Sindsdien werken zij onder de naam BrinkOmega VanPoecke.

 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK