GLU genomineerd als beste werkgever

HBB150716beste-werkgever-awardset Grafisch Lyceum Utrecht is genomineerd voor de prijs ‘Beste Werkgevers 2015′. Hiermee behoort onze school tot de 50 beste werkgevers in de categorie bedrijven met minder dan 1.000 werknemers. Het Beste Werkgevers Onderzoek is het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland.

De verkiezing wordt door Effectory en Intermediair georganiseerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland.

Op 6 oktober 2015 maken de organisatoren de winnaars bekend. We zijn trots op onze nominering. Dit jaar beoordeelden 314.218 medewerkers in Nederland hun werkgever. Alle organisaties hebben een op maat gemaakt medewerkersonderzoek of quickscan laten uitvoeren onder hun medewerkers.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK