Projectcolor is genomineerd voor beste instore signage

Voor Bugaboo kreeg het Hoofddorpse bedrijf Projectcolor de opdracht om in de winkel in Amsterdam een zeer opvallende wand te maken, inclusief 3D-elementen, zodat de tijger als het ware uit de wand springt. Dit is een project waarop Projectcolor trots is en waardering kreeg van de jury SIGN+ Award 2018: “Mooi en vaardig gemaakt, waarbij goed is geluisterd naar de opdrachtgever. Slim gebruikgemaakt van verschillende technieken en materialen voor een optimaal effect. Geraffineerd en ambachtelijk goed gemaakt, het creëert echt beleving. Ook de ‘off-tone’ kleurkeuze is sterk. De uitlichting geeft het geheel nog een extra dimensie.”

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK