Projectcolor uit Hoofddorp koopt eerste HP Latex R2000

Projectcolor uit Hoofddorp koopt eerste HP Latex R2000 Plus Printer in Nederland. Met de aanschaf van de HP Latex heeft Projectcolor een grote slag geslagen op het gebied van kwaliteit, milieu en mogelijkheden.

De HP Latex inkt respecteert de eigenschappen van de ondergrond. Een glanzende uitstraling op een glanzend materiaal, een matte uitstraling op een mat materiaal. En doordat de inkt enigszins transparant is, zie je de structuur van de ondergrond door de inkt heen.

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK