Projectcolor uit Hoofddorp koopt eerste HP Latex R2000

Projectcolor uit Hoofddorp koopt eerste HP Latex R2000 Plus Printer in Nederland. Met de aanschaf van de HP Latex heeft Projectcolor een grote slag geslagen op het gebied van kwaliteit, milieu en mogelijkheden.

De HP Latex inkt respecteert de eigenschappen van de ondergrond. Een glanzende uitstraling op een glanzend materiaal, een matte uitstraling op een mat materiaal. En doordat de inkt enigszins transparant is, zie je de structuur van de ondergrond door de inkt heen.

Bron: persbericht

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK