Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Smurf Experience op Atomium Brussel

Zowel het Atomium in Brussel als de Smurfen, bedacht door de Belgische striptekenaar Peyo, vieren hun 60ste verjaardag in 2018. Een geweldige kans om iets opvallends te doen: het Atomium is blauw, dankzij een enorm smurfenhoofd die op een van zijn bollen is aangebracht.
Drie bedrijven werkten samen om de ‘Smurf Experience’ te volbrengen: Cecoforma (een bureau gespecialiseerd in eventcommunicatie), Dynagraph (gespecialiseerd in digitaal printen en beletteringen) en Dizziness (experts in het werken op hoogte).

Op 102 meter hoogte werd de afbeelding met een diameter van 18 meter aangebracht op een van de Atomium bollen in Brussel. Hiervoor gebruikte Dynagraph zelfklevende folie van Mactac. Voor de print van het smurfenhoofd is Imagin JT 5829 R gebruikt, dat is gelamineerd met LUV 3892 (matte finish). De belettering is gedaan met MACal 8900 Pro White Matt folie.

Vier installateurs zijn drie dagen bezig geweest om de uiting aan te brengen, die 9 meter breed is en 14,5 meter lang.

Bron: sign

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
Gebruik code 71943007 voor uw toegangskaart
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK