Armoedeglossy genomineerd voor Mercurs

QuietBijna een jaar geleden werd het glossy magazine Quiet 500 geïntroduceerd, als tegenhanger van de Quote 500. De zogenaamde armoedeglossy werd in de markt gezet om de 500 rijkste Nederlanders uit te dagen om mee te werken aan armoedebestrijding. Een jaar na de introductie van dit Tilburgse initiatief is het magazine genomineerd voor de tijdschriftenprijs Mercurs.

De jury koos de glossy die een gezicht geeft aan stille armoede uit meer dan 100 inzendingen. Naast de Quiet 500 werden nog drie andere magazines genomineerd: Harper’s Bazaar, De Tuin op Tafel en online magazine Amayzine.com.

Op 10 december wordt de prijs uitgereikt. Het Brabants Dagblad meldt dat de Quiet 500 eveneens kans maakt op een ‘Bonk’: een prijs in de wereld van marketing, reclame en communicatie.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK