Mimaki genomineerd voor Succesfactor Award 2013

Mimaki, fabrikant van grootformaat inkjetprinters en snijplotters voor onder meer de sign en grafische markt is genomineerd is voor een Succesfactor Award 2013. De Succesfactor is het businessprogramma op RTL7 (zondags om 9.00 uur en 12.55 uur). Jaarlijks selecteert de redactie bijzondere bedrijven die zich onderscheiden hebben van de concurrentie op basis van bedrijfsresultaten, innovatie en communicatie. Dit jaar viel in de categorie “printing” de keuze op onder andere Mimaki Europe. “Dat telefoontje was een hoogst aangename verrassing, mag ik wel zeggen”, reageert Mike Horsten, General Manager Marketing EMEA, Mimaki Europe. Wie de prestigieuze business award wint, wordt op 25 januari bekendgemaakt in een feestelijke tv-uitzending.
succes awardMimaki is een van de grootste producenten van grootformaat printers en snijmachines voor de sign/graphics-, textiel/kleding- en industriële markten. De Mimaki-printers maken gebruik van inkjettechnologie met inkten op waterbasis, latexinkten, solventinkten en UV-drogende inkten.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

1 reactie

  1. Avatar Albertus de Roode op 11/12/2013 om 08:35

    Ik wist het al jaren. Mijn myaki doet het nu al zeventien jaar. Alleen de eerste zestien jaar wat opstartproblemen.Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK