Mimaki genomineerd voor Succesfactor Award 2013

Mimaki, fabrikant van grootformaat inkjetprinters en snijplotters voor onder meer de sign en grafische markt is genomineerd is voor een Succesfactor Award 2013. De Succesfactor is het businessprogramma op RTL7 (zondags om 9.00 uur en 12.55 uur). Jaarlijks selecteert de redactie bijzondere bedrijven die zich onderscheiden hebben van de concurrentie op basis van bedrijfsresultaten, innovatie en communicatie. Dit jaar viel in de categorie “printing” de keuze op onder andere Mimaki Europe. “Dat telefoontje was een hoogst aangename verrassing, mag ik wel zeggen”, reageert Mike Horsten, General Manager Marketing EMEA, Mimaki Europe. Wie de prestigieuze business award wint, wordt op 25 januari bekendgemaakt in een feestelijke tv-uitzending.
succes awardMimaki is een van de grootste producenten van grootformaat printers en snijmachines voor de sign/graphics-, textiel/kleding- en industriële markten. De Mimaki-printers maken gebruik van inkjettechnologie met inkten op waterbasis, latexinkten, solventinkten en UV-drogende inkten.

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

1 reactie

  1. Albertus de Roode op 11/12/2013 om 08:35

    Ik wist het al jaren. Mijn myaki doet het nu al zeventien jaar. Alleen de eerste zestien jaar wat opstartproblemen.Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK